Välkommen till föreläsningen ”Health is the new wealth” med Ewa Meurk

Ramsele den 20/5 kl. 19.00. Ramsele Konferens & Forskarcentrum.

Låt 2019 bli året då du slutar med kaloriräkning, dieter, träningshysteri och viktpendling. Kom till en inspirerande föreläsning där du lär dig hur du kan bli starkare, friskare och smartare genom att utnyttja din egen unika biokemi.

Ät mer fett, ät efter din blodgrupp, dra ned på kolhydraterna, sluta med rött kött, socker är cancerframkallande är bara några av de rubriker vi sett på löpsedlarna de senaste åren. Hur ska vi förhålla oss till alla dessa dieter och vad är det som är sant egentligen? Det finns faktiskt en sanning och den finns inom dig. Det är inte en vetenskaplig studie som bestämmer hur du ska leva eller inte utan det är din unika biokemi.

Ewa Meurk är civilingenjör, företags- ledare och certifierad kostrådgivare som under många år har granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens kosthållning. Ny genetisk forskning har under senare år visat att stora delar av det vi har fått lära oss om hälsa faktiskt är helt fel och vi som konsumenter är grundlurade av starka ekonomiska intressen.

Ewa jobbar också framgångsrikt med många unga, duktiga, ambitiösa tjejer vars huvud är fyllt av tankar på mat, vikt och motion. Många mår fruktansvärt dåligt, har ofta näringsbrist och är undernärda. Hon ger dem insikter om hur kroppen fungerar och vikten av näringsrik mat om de ska lyckas uppnå sina framtida drömmar och mål.

Välkomna

Föreläsningen är ett samarbete mellan SISU Idrottsutbildarna, RIK, Let’s Design & Vidga Vyer Västra.

Läs mer om eventet på facebook!

Läs mer om om Ewa här!
www.elitista.se